Pincénkben csak egészséges, érett szőlőt dolgozunk fel. A fehér, neutrális szőlőfajtáknál egészfürtös préselést alkalmazunk, míg pl. az illatosabb Tramininél van egy 3-4 órás áztatás.

Préselés után egy éjszakás mustülepítés, majd a tiszta hideg must kerül hordóba, amihez semmiféle adalékanyag nem kerül. Elmondható hogy minden borunk spontán erjesztéses, tehát azok az élesztőgombák viszik véghez a must erjesztését, amik a szőlőinkben és a pincében megtalálható.

Alacsony hőmérsékleten, egy lassú hosszan elnyújtott erjesztés jellemző, akár 5 hónapig is.

Dűlős boraink 1 évig érlelődnek többször használt kis tölgyfahordóinkban (225l), finom seprőn tartva, többször felkeverve.

Dűlős vörösboraink szintén spontán erjesztésűek, a legtöbb tételünket kézzel csömöszöljük, míg pl. a Cabernet Sauvignon 2011-es borunkat körfejtéssel áztattuk. Az almasav bomlás is spontán megy végbe közvetlenül az erjedés után.

Dűlős vörösborainkat 18 hónapíg érleljük többször használt kis tölgyfahordóinkban (225l), majd  utána kerülnek palackba derítés és szűrés nélkül.